Zde může být vaše reklama.
Pondělí 6.5.
Svátek má Radoslav
Menu

Hasiči vzali do rukou místo proudnic florbalové hokejky

Hasiči vzali do rukou místo proudnic florbalové hokejky

foto: HZS ČR

21. 02. 2020 - 00:00

V úterý 18. února byly od ranních hodin v městské sportovní hale v Králově Dvoře na Berounsku k vidění nelítostné souboje, při kterých družstva středočeských hasičů prověřila svou zdatnost v devátém ročníku krajského přeboru ve florbalu.

Pořadatelem akce byl Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje spolu se Sportovním klubem HZS Středočeského kraje. Letos se do turnaje přihlásilo osm týmů – Benešov, Beroun, Kladno, Kolín, Krajské ředitelství, Příbram, Říčany a Slaný.

Turnajové klání probíhalo stejným způsobem jako v minulých letech, to znamená systémem „každý s každým“, takže bylo celkem odehráno 28 zápasů. Nejvíce se dařilo loni třetímu týmu z Příbrami, který celým turnajem procházel od vítězství k vítězství bez obdržené branky. Jediný bod ztratil v úplně posledním utkání s Kolínem, ve kterém remizoval 2:2. Kolínští hasiči obhájili stříbrnou příčku z minulého ročníku a na třetím místě skončilo družstvo z Kladna, když si při rovnosti bodů s dalšími dvěma soupeři zajistilo bronzový pohár největším počtem vstřelených branek.

Konečné pořadí:
1. Příbram
2. Kolín
3. Kladno
4. Říčany
5. Benešov
6. Beroun
7. Slaný
8. Krajské ředitelství

Další články