Zde může být vaše reklama.
Pátek 19.4.
Svátek má Rostislav
Menu

MOL Cup Osmifinále národního poháru je rozlosováno

Osmifinále národního poháru je rozlosováno

foto: fotbal.cz

14. 10. 2021 - 13:40

V sídle Fotbalové asociace České republiky bylo rozlosováno osmifinále MOL Cupu 2021/2022. Slavia, obhájce trofeje, bude hostit Zlín, Plzeň čeká Boleslav a Sparta pojede do Teplic.

Los provedli Jiří Kotrba, ředitel Oddělení rozvoje fotbalu FAČR, a Martin Pavlíček, zástupce společnosti MOL. V osudí bylo čtrnáct zástupců z nejvyšší soutěže a dva druholigové celky.

Aktuálně vedoucí tým FORTUNGA:LIGA, Viktoria Plzeň bude cestovat do Mladé Boleslavi. Prvním druholigovým celkem byl vylosován Varnsdorf, který pojede do nedalekého Jablonce. Druhý tým z druhé ligy z Jihlavy bude hrát na půdě Bohemians Praha.

Pražská Sparta bude hrát v Teplicích a úřadující vítěz MOL Cupu Slavia bude hrát na domácím hřišti v Edenu proti Zlínu. "Slavia je určitě hlavním favoritem a půjde dál, u ostatních dvojicí se nechám překvapit. Na zápas Teplic se Spartou se moc těším," uvedl František Straka po losu.

Osmifinále je poslední fází, která je na programu během podzimní části sezóny. Oficiální hrací den je středa 27. října. Čtvrtfinále se bude hrát v březnu dalšího roku.

Los osmifinále:
FK Mladá Boleslav – FC Viktoria Plzeň
FK Jablonec – FK Varnsdorf
FK Teplice – AC Sparta Praha
1.FC Slovácko – MFK Karviná
FC Baník Ostrava – FC Hradec Králové
SK Dynamo České Budějovice – SK Sigma Olomouc
Bohemians Praha 1905 – FC Vysočina Jihlava
SK Slavia Praha – FC Fastav Zlín

Další články