Zde může být vaše reklama.
Sobota 20.4.
Svátek má Marcela
Menu

Útočník Réway se v pondělí připojí ke kladenskému týmu

Útočník Réway se v pondělí připojí ke kladenskému týmu

foto: archiv

26. 07. 2019 - 12:39

Sportovní manažer a trenér našeho klubu David Čermák potvrdil, že se v pondělí do přípravy s Rytíři zapojí slovenský útočník Martin Réway. „Dnes odpoledne Martin přicestuje do Kladna, aby se ubytoval a abychom doladili podrobnosti. Přichází k nám zkoušku, od pondělí bude trénovat s A-týmem,“ uvedl Čermák. „Že je to dobrý hokejista, to už dokázal dřív. Šanci u nás dostane a má vše ve svých rukách,“ řekl na Réwayovu adresu majitel klubu Jaromír Jágr.

 

Čtyřiadvacetiletý Martin Réway platí za jednoho z nejvíce talentových slovenských hokejistů poslední doby. Šikovný útočník měl nakročeno do NHL, draftován byl v roce 2013 týmem Montreal Canadiens. Do nejslavnější ligy světa nakonec nenakoukl. Skvělý ročník 2014-2015 zažil ve Spartě, ze které ovšem v průběhu další sezony odešel do Švýcarska.
Ročník 2016/17 vynechal kvůli problémům se srdcem, pak působil na farmě Montrealu v AHL a následně v KHL ve Slovanu Bratislava. Vloni odehrál pouze dva zápasy ve třetí slovenské lize a deset startů zapsal ve švédském Tingsryds AIF. Restart kariéry dvojnásobného účastníka mistrovství světa se nabízí v týmu Rytířů Kladno.

Další články