Zde může být vaše reklama.
Čtvrtek 25.4.
Svátek má Marek
Menu

V Semtěši se ukáže historie

V Semtěši se ukáže historie

foto: archiv

25. 07. 2019 - 09:44

Spolek Potomci zlatého třmene ze Semtěše i v letošním roce pořádají Historický den s podtitulem Návrat do středověku IV aneb Pomáháme historií. Vstupné na tuto akci je dobrovolné a výtěžek z něj bude rozdělen mezi Záchrannou stanici Lipec a Canisterapeutické sdružení Kamarád. Letošní ročník je navíc věnován památce Milana Reháka ze skupiny Něco.

Program se uskuteční v sobotu 27. července od 12.30 hodin u restaurace Na Riviéře. Připravena jsou vystoupení dobové hudby z Liberce Subulcus, šermířské a rytířské souboje v podání skupin VÍMA a Aurum Tábor. V sedmnáct hodin se návštěvníci mohou těšit na Pohádku pro Janičku o rytířích, dobru a zlu, která proběhne formou dětské bitvy, do níž budou naverbováni děti i dospělí.
Po osmnácté hodině se mohou návštěvníci těšit na čarodějnickou a ohnivou show či rockový večírek s kapelou White Stone a jejími hosty. Kdo bude chtít, může se během celého dne projet na koni, nakoupit na středověkém tržišti, ochutnat dobroty ze středověké kuchyně či si zahrát středověké hry.

Další články